Restaurant Casa Voicu
Home
Casa Voicu
Galerie foto
Mese festive
Meniu
Contact
 
Mese Festive
Restaurantul "Casa Voicu", amenajat intr-ul stil elegant, dispune de 3 saloane spatioase, cu o capacitate totala de 500 de persoane, oferind, astfel, posibilitatea realizarii in conditii deosebite a unor evenimente speciale.

Salonul principal este situat la parterul localului, si totalizeaza un numar de aproximativ 100 de locuri acesta este locul unde, in permanenta, va invitam sa savurati specialitatile noastre culinare.

Celelalte doua saloane ale localului sunt situate la etaj: unul dintre ele are o capacitate de gazduire a oaspetilor de aproximativ 250-300 de locuri, iar celalalt pune la dispozitie 100-150 de locuri. Aceste saloane au fost deschise special pentru organizarea de mese festive, pe care oricare dintre oaspetii nostri doreste sa le organizeze.

Pentru zilele calduroase de vara, restaurantul va pune la dispozitie, de asemenea, o terasa ce va ofera posibilitatea sa petreceti sub cerul liber, atata timp cat doriti.

Restaurantul "Casa Voicu" poate fi gazda celor mai diverse enevimente pe care doriti sa le sarbatoriti:
  • de la botezuri la nunti si cununii
  • de la aniversari (zile de nastere/onomastice etc.) la petreceri de firma
  • de la petreceri ale unor sarbatori traditionale (Craciun, Paste, Revelion) la sarbatori nationale
  • de la reuniuni de clasa la conferinte de presa si intalniri de afaceri
  • de la spectacole la cele mai inalte gale
  • etc.

Decorul si meniul pentru oricare dintre aceste evenimente, precum si pentru multe altele, le vom stabili impreuna cu dumneavoastra, oferindu-va cele mai bune sfaturi si sprijin pentru ca alegerile dumneavoastra sa fie perfecte.
Casa Voicu Galerie foto Mese festive Meniu Contact