Restaurant Casa Voicu
Home
Casa Voicu
Galerie foto
Mese festive
Meniu
Contact
 
Casa Voicu

« Ne-am propus ca, prin decorul intim al restaurantului si ambianta placuta, sa va facem sa va simtiti in orice moment "ca acasa". Saloanele amenajate intr-o maniera plina de stil si rafinament ofera, in ciuda spatiului grandios pe care-l pun la dispozitie, atmosfera calda si primitoare pe care o dorim cu totii.
Sotii Voicu

Terasa deschisa pe timpul verii este o locatie deosebita pentru a petrece o dupa-amiaza torida de vara intr-o ambianta distinsa si linistita de care aveti nevoie.
Dar pentru ca stim ca decorul si atmosfera nu sunt cele mai importante aspecte ale unui restaurant, am pus accentul si pe alegerea personalului si a bucatarilor, pentru ca a fi cu totii multumiti.

Am ales, asadar, unii dintre cei mai priceputi bucatari, care si-au propus sa va surprinda in permanenta prin gustarile mereu proaspete, prin specialitatile culinare realizate povenite din imbinarea mai multor bucatarii, cu specific romanesc si international. Barmanii nostri profesionisti doresc sa va atraga prin cockteil-urile clasice, dar mai ales, prin inventii proprii care in mod sigur va vor surprinde. Personalul amabil si mereu atent, instruit sa ofere servicii ireprosabile va sta in permanenta la dispozitie si va asigura ca nu veti intampina nicio problema.

Confortul si placutul inglobate intr-o atmosfera de lux, elementele de eleganta si rafinament ce se intrepatrund subtil cu vechiul si noul, satisfacand astfel toate gusturile, mancarea excelenta de care ajungi sa te "indragostesti" si nu in ultimul rand, preturile extrem de atractive va vor convinge, cu siguranta, de calitatea serviciilor pe care vi le oferim si va vor determina sa va intoarceti.

Va invitam, asadar, sa va relaxati intr-o atmosfera intima, alaturi de persoanele apropiate, gustand preparatele noastre delicioase ce va vor face, mai mult ca sigur, sa uitati ca nu va aflati acasa! Prin restaurantul nostru, dorim sa va demonstram ca exista un loc in care sa va puteti destinde si relaxa asa cum o faceti in propria dumneavoastra casa.

"Casa Voicu" este casa dumneavoastra!

Sotii Voicu
Casa Voicu Galerie foto Mese festive Meniu Contact